Dizajn robne marke

Shvaćajući poslovne ciljeve naših klijenata, kreativni tim tvrtke VuPrint razvija dinamičnu literaturu koja je u skladu s klijentovim postojećim brandom.

Bogatsvom znanja o dizajnu i proizvodima izrađujemo kampanje koherentne estetike i tona.

Što radimo

Brandiranje i upravljanje proizvodom

  • Kancelarijski pribor i dizajn posjetnica
  • Upravljanje multimedijalnom kampanjom
  • Sveobuhvatni dizajn
  • Unutarnja i vanjska grafika
  • Izložbeni i reklamni dizajn
  • Digitalni dizajn prilagođen za web

Sve to kombinirano od strane našeg tima za početak putovanja vašeg proizvoda.

Naš pristup

Uspješan brand nije samo logotip i oznaka – brandovi traju godinama kako bi uspostavili vezu s krajnjim korisnikom.

Naš pristup brandiranju prelazi iz okvira osnovnog dizajna. Koristeći znanje i iskustvo, donošenjem ispravnih odluka cilj nam je povećanje vrijednosti branda kako bi poboljšali reakciju vaših kupaca.

Koherentno brendiranje

Fragmentirani brand brzo gubi utjecaj i umanjuje njegovu vrijednost. Različiti fontovi, boje ili stilovi mogu smanjiti učinkovitost kampanje.

Prije nego što počnemo raditi na projektu upoznajemo naše klijente i njihove ciljeve kako bismo bili sigurni da će naš rad biti u skladu sa smjernicama vizualnog identiteta na svim online i offline medijima.

Tisak i digitalna produkcija

Sa respektabilnim znanjem u tisku i digitalnoj produkciji, mi smo dobro osposobljeni za upravljanje cross-media projektima. Naš tim za grafički dizajn u dogovoru s klijentima radi na stvaranju najučinkovitijih proizvoda i usluga za predstavljanje tvrtki.

Sigurni u kvalitetu predstavljenog idejnog rješenja pripremljenog za sve potrebe, naš tim fokusira se na komunikaciju sa krajnjim korisnicima koja poboljšava prisutnost tvrtke na tržištu.