Vaš savršeni marketinški partner | Kvaliteta, uslužnost i stručnost | Vukovar, Hrvatska

U današnjem složenom tiskarskom okruženju, stavljanje tinte na papir česta je lako izgovorena fraza. Priprema koja je potrebna prije nego što posao ode u tisak može biti težak zadatak. Međutim, VuPrint odjel za pripremu tiska i grafički dizajn je dobro opremljen i spreman da olakša taj proces.

Odjel grafičkog dizajna u VuPrint-u nudi široku paletu usluga, od slaganja manjih izmjena za jednostavnu posjetnicu do pripreme višeslojnih prezentacija u boji. Također usko surađujemo s našim klijentima kako bismo osmislili ili unaprijedili njihov vizualni identitet razvijanjem stiliziranih logotipa i implementacijom atraktivnih elemenata dizajna. Dopustite nam da dizajniramo izgled vašeg poslovanja koji je dosljedan, profesionalan, vjerodostojan i nezaboravan. Spremni smo ostvariti vaše ideje i proizvoditi kvalitetne tiskane materijale sa slikom i porukom koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Mi radimo na PC i Macintosh platformama, te imamo sposobnost prihvatiti i proizvesti većinu svih oblika elektroničkih datoteka koje su standardne u tiskanju. Sve radove obavljamo u zadanom roku a možemo i izvršiti sve potrebne izmjene na vašem postojećem dizajnu ili tekstu. Koristimo naprednu tehnologiju kako za kontrolu grafičke pripreme tako i za postupak tiska i pazimo da se sav posao ispisuje točno prema vašim specifikacijama.

Što radimo

Dizajn i razvoj vizualnog identiteta

  • Istraživanje i analiza
  • Dizajn logotipa
  • Paleta boja i stilovi
  • Dizajn reklamnih materijala
  • Tipografija i slike
  • Smjernice brenda

Sve to kombinirano od strane našeg kreativnog tima za početak putovanja vašeg brenda.

Naš pristup

Radimo s poduzećima svih veličina kako bismo razvili viuzale koji su vjerodostojni i prepoznatljivi. Obavljamo cjeloviti pregled ciljeva naših klijenata da dođemo do rješenja koje nadilazi standardne okvire klasičnog dizajna.

Izrađujemo vizuale koji su odraz rada našeg internog marketinga i kreativnog iskustva, razvijamo učinkovite pakete vizualnog identiteta.

Istraživanje i razvoj

Uz razgovor sa našim timom iz odjela grafičkog dizajna, istraživanjem tržišta i analizom konkurencije pomažemo svojim klijentima da odrede svoje ciljeve i usredotoče na krajnji rezultat.

Naš stručni i iskusni marketinški tim želi uklopiti povijest vašeg poslovanja zajedno sa vašim budućim ciljevima u sažetu i jednostavnu poruku.

Dizajn logotipa

Vjerujemo da uspješan vizualni identitet počinje izradom logotipa koji se razvija kroz istraživanje i razumijevanje naših klijenata i njihovih konkurenata.

Logotip je sastavni dio uspjeha u kreiranju prepoznatljive slike koja privlači ciljanu publiku i priopćava jasnu poruku o vašoj tvrtki.

Sa sigurnošću možemo reći da su naši logotipi prikladni za sve tiskane i digitalne aplikacije.

Boje i stilovi

Tipografija, boja ili slike igraju važnu ulogu u uspostavljanju dosljednog vizualnog identiteta.

Naš tim provodi opsežno istraživanje kako bi stvorio idealnu kombinaciju između stila tvrtke i njenog proizvoda u jedinstveni vizalni identitet. Odabir odgovarajuće palete boja za poticanje određenih emocija ili tehnika fotografiranja kako bi se ispričala priča, svi su ključni za maksimiziranje utjecaja kompletnog brenda.

Dizajn reklamnih materijala

Uspješan brand nije samo logotip i oznaka – brandovi traju godinama kako bi uspostavili vezu s krajnjim korisnikom.

Naš pristup brandiranju izlazi iz okvira klasičnog dizajna. Koristeći svoje znanje i iskustvo, donošenjem ispravnih odluka, cilj nam je dizajnirati vaše reklamne materijale kako bi povećali vrijednosti vašeg branda u svrhu poboljšanja reakcije vaših kupaca.

Koherentno brendiranje

Fragmentirani brand brzo gubi utjecaj i umanjuje njegovu vrijednost. Različiti fontovi, boje ili stilovi mogu smanjiti učinkovitost vaše kampanje.

Prije nego što počnemo raditi na projektu upoznajemo naše klijente i njihove ciljeve kako bismo bili sigurni da će naš rad biti u skladu sa smjernicama vizualnog identiteta na svim online i offline medijima.

Priručnik grafičkih standarda

Smjernice vizualnog identiteta ključni su dio vašeg marketinškog alata.

Bez duboko ukorijenjenih smjernica, vaš vizualni identitet može brzo postati fragmentiran. Kreiramo učinkovite priručnike grafičkih standarda koji će vam pomoći, a vaši će partneri i korisnici razumejti što vaš brend predstavlja i kako ga vi i oni mogu primjenjivati.

Vaš savršeni marketinški partner | Kvaliteta, uslužnost i stručnost | Vukovar, Hrvatska