Kontaktirajte nas za više informacija o izradi web stranica

Naš tim u suradnji s klijentima radi na dizajniranju, razvoju i kodiranju ključnih elemenata potrebnih za proizvodnju atraktivnih, profesionalnih, optimiziranih web stranica.

Proizvedene s jasno definiranom misijom, sve naše web stranice nastoje postići specifične marketinške i prodajne ciljeve, stvarajući jasan put od otkrivanja do upotrebe.

Planiranje i realizacija

Svaka od naših web stranica osmišljena je tako da zadovolji ciljeve definirane u ranim fazama planiranja. Sadržaj stranice i mape stranica dogovoramo prije nego što naš tim razmotri vaše tržišne potrebe.

Nakon što se dizajn odobri, naš će tim pregledati sadržaj i ciljeve svake stranice, uzimajući u obzir mogućnosti optimizacije za tražilice.

Značajke

Sve naše web-stranice izgrađene su tako da budu jednostavne za korištenje s uređajem za vizualne stranice i najnovijim standardima, a istovremeno podržavaju značajke kao što su „prilagodljivi dizajn“, „e-trgovina“, „blog“ i „optimizacija tražilica“.

Izgrađeni korištenjem sve popularnije WordPress platforme i smješteni na našim hrvatskim poslužiteljima pod vlastitim računom, pružamo potpunu kontrolu nad Vašom dovršenom web lokacijom.

Prilagodljiv dizajn
Pogodan za gledanje na svim uređajima

Atraktivan
Stručni web-friendly kreativni dizajn

Visual Editor
Uređivač stranica jednostavan za korištenje

Društveni mediji
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn

Karte
Integracija Google karti

Media
YouTube & Vimeo

Savršen kod
100% valjan HTML5, CCS3 i Jquery

Spreman za tražilice
SEO je na čelu svake web stranice

MailChimp
Dodajte posjetitelje na popis za e-poštu

E-commerce
Dizajniran za integraciju s WooCommerce-om

Online rezervacije
Fleksibilna rješenja za rezervacije

Plaćanja
Integrirajte Stripe ili PayPal

Optimizacija za tražilice

Za uspjeh bilo koje web lokacije ključno je korištenje ključnih riječi koje pretražuju potencijalni posjetitelji.

Uspostavljanjem važnih fraza u fazi strategije nastojimo osigurati da vaša web-lokacija bude relevantna za te pojmove za pretraživanje.

Gledamo da poboljšamo svaku stranicu vaše web-lokacije, od smjernica za razvoj do pružanja relevantnih i visokokvalitetnih meta opisa i naslova.

Prilagodljive web stranice

Bez obzira na uređaj na kojem se pregledavaju naše web-lokacije, prilagođavaju se području gledanja, osiguravajući dosljedno iskustvo posjetitelja na stolnom računalu, tabletu ili mobitelu.

To posjetiteljima pomaže u pronalaženju onoga što traže, a pozitivno ga prepoznaju tražilice poput Google-a koje nude povlašteni tretman web-lokacijama prilagođenim mobilnim uređajima.

WordPress platforma i dobar hosting

Naše su web stranice izgrađene na čvrstim temeljima WordPressa – najpopularnije platforme na svijetu. Koristeći svoje opsežne resurse i izbor odobrenih dodataka, po završetku izrade sa sigurnošću vam možemo predati upravljanje stranicom.

Svaka od naših web stranica isporučuje se s 1-godišnjim hostingom koji uključuje 24/7 podršku 365 dana u godini od strane davatelja usluga.

Vaš savršeni marketinški partner | Kvaliteta, uslužnost i stručnost | Vukovar, Hrvatska